Lentile de contact colorate

Lentile de contact colorate.

Lentilele de contact au devenit solutia cea mai buna pentru persoanele care doresc sa isi schimbe culoarea ochilor.

Mai mult, lentilele de contact sunt dispozitive optice foarte ingenioase, care te ajuta sa scapi de ochelari.

Foarte important este sa stii ca ai nevoie de o prescriptie diferita pentru lentile de contact, decat cea pentru ochelari. Chiar daca vrei sa le comanzi online, este obligatoriu sa consulti medicul oftalmolog inainte de a achiziona prima pereche de lentile de contact.

Lentile cosmetice: acestea sunt lentile colorate (cu exceptia zonei centrale, de deasupra pupilei), care iti pot accentua sau schimba culoarea ochilor. Exista lentile de contact pur cosmetice si lentile colorate si cu dioptrii. Pe piata sunt disponibile si modele extravagante (cu irizatii, stelute, patratele, tot irisul negru, etc.), de obicei de unica folosinta, potrivite pentru petreceri sau alte ocazii de acest tip. Chiar daca iti achizitionezi lentile de contact dintr-un motiv pur estetic, este recomandat sa consulti un oftalmolog inainte, pentru a fi sigur/sigura ca nu ai probleme cu ochii care sa te impiedice sa le porti in siguranta.

Lentile de contact

Lentile de contact

Lentilele de contact cosmetice

iti ofera oportunitatea sa iti schimbi culoarea ochilor. Tehnologia patentata asigura integrarea perfecta a culorii lentilei de contact cu cea a ochiului tau, pentru a oferi un efect foarte apropiat de natural. Nu au dioptrii, deci nu vor modifica acuitatea vizuala si iti vor oferi oportunitatea sa experimentezi cu noi look-uri.

Realizate din hidrogel, lentilele sunt ambalate cate 2 per cutie si pot fi purtate ocazional, timp de 3 luni. Producatorii recomanda ca numarul utilizarilor sa nu depaseasca 30. Poti alege lentile din variata gama de culori disponibile, pe cea ce ti se potriveste cel mai bine.
Eu va recomand acest magazin online.

 

Lentile

lentile

De asemenea poti vedea si alte articole.

Unghi false

Extensii de par

Save

Save

GET THE BEST DEALS IN YOUR INBOX

Don't worry we don't spam

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

X
- Enter Your Location -
- or -