Primul meu articol despre make-up

Make-up Cum arata inainte si dupa Un articol in care puteti vedea, prin comparatie inainte si dupa, cat de important este ca machiajul sa tina cont de stil si sa intregeasca o viziune. Pozele inainte si dupa.

make-up Secretele machiajului

make-up Secretele machiajului

sunt facute in aceeasi lumina, in aproximativ aceleasi unghiuri si nu au suferit nici o modificare sau prelucrare digitala.

Trusa de machiaj make-up.

De multe ori sunt intrebata ce ar trebui sa contina o trusa profesionala de machiaj.

Iar in functie de buget, putem opta pentru o trusa profesionala, sau pentru o trusa cu minimul necesar. Iata cateva sfaturi despre cum trebuie structurata o trusa de make-up pentru a fi atat folositoare, cat si sa se incadreze intr-un buget rezonabil:

  1. Este foarte important sa ne ocupam corespunzator de ingrijirea tenului, astfel nu vom mai avea nevoie de baze de machiaj speciale, ci doar de cremele specifice pentru ingrijire.
  2. Este recomandat sa avem pensule de make-up din par natural si trebuie neaparat  sa fie curatate dupa fiecare folosire. Ne trebuie o pensula de pudra, una de blush, macar doua pensule pentru pleoape (un blender si o pensula de aplicare) si o pensula pentru conturarea sprancenelor.
  3. Fondul de ten este foarte important, la fel si corectorul/concealerul. Ele trebuie sa fie potrivite la culoare cu tenul nostru, astfel ca, cel mai indicat este sa avem 2 nuante, una de vara (mai inchisa) si una de iarna (mai deschisa), iar in anotimpurile intermediare sa le combinam pentru a obtine culoarea ideala.
  4. Pudra poate fi una singura, de preferat pudra libera translucida mata. Acest tip de pudra se potriveste peste orice culoare de fond de ten.
  5. Fardurile le putem alege in functie de preferinte, insa eu, personal, recomand sa incepem cu un minim format din farduri mate in culori naturale: bej, maro, caramiziu, burgundy, negru.
  6. Rimelul este foarte bine sa il alegem in functie de ceea ce ne place, deoarece folosind tehnica potrivita de aplicare, putem transforma orice mascare in „the one”.
  7. Fardul de obraz nu poate fi limitat doar la o culoare. Trebuie sa avem un fard modelator, un blush si un iluminator pentru pometi si arcadele ochilor.
  8. Pentru buze putem opta pentru ce ne satisface mai bine nevoile: ruj sau gloss, in functie de cum ne simtim confortabil.

Bineinteles, tot ce am enumerat mai sus este un minim necesar, in general, util zi de zi. Aceasta gama poate fi imbogatita ulterior daca trebuie sa faca fata si unor evenimente deosebite sau ocazii speciale.

Save

Save

Save

Save

GET THE BEST DEALS IN YOUR INBOX

Don't worry we don't spam

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

X
- Enter Your Location -
- or -