Extensii par natural

Extensiile de par trebuie sa se adapteze stilului tau de viata si dorintelor tale! Se disting, in principal, 4 tipuri de extensii, cu procese de fabricare diferite:

  1. Extensii de par 100% din par uman, deci naturale;

  2. Extensii de par sintetice (care nu suporta caldura directa);
  3. Extensii de par din termofibra (care imita excelent parul uman si care suporta o caldura de pana la 180 de grade);
  4. Extensii de par amestecate naturale/sintetice/tratate;

Daca iti doresti ca extensiile tale sa tina cat mai mult timp, atunci iti recomandam sa le alegi pe cele 100% naturale, din par uman.

Extensiile din par natural permit obtinerea unui efect natural si discret. Intretinerea zilnica nu difera prea mult de intretinerea propriului tau par. Vopsire, coafare, intindere, ondulare….toate aceste operatiuni sunt permise. Extensiile din par sintetic sunt rezervate coafurilor ocazionale si nu pot fi vopsite sau coafate. Cele din fibra termorezistenta suporta o caldura de pana la 180 de grade.

vreau extensii

Extensii par natural

Drept urmare, extensiile din par 100% natural au devenit vedete in materie de extensii. Si extensiile clip-on din par sintetic sau natural se numara printre preferintele doamnelor si domnisoarelor. Acestea permit schimbarea look-ului in doar cateva minute. De aceea, este important, ca inainte de montarea extensiilor sa discuti cu stilistul ce tip de extensii ti se potrivesc in functie de stilul de viata, dorintele tale si asteptarile tale.

Extensiile din par natural au un pret de la 200 Lei in sus.

 

Atentie la escroci, in special cand iti achizitionezi extensiile online. Daca extensiile au un pret mult prea scazut, inseamna ca sunt de o calitate mediocra sau amestecate cu par sintetic. Lipsa de transparenta in ceea ce priveste informatiile este catastrofica. De exemplu, daca le intinzi si nu este precizat ca nu ai voie sa faci acest lucru, extensiile tale se vor deteriora. Trebuie sa le alegi pe cele care vin cu un Certificat de Calitate. De accea eu le comand de aici.

divisima.com

Save

Save

GET THE BEST DEALS IN YOUR INBOX

Don't worry we don't spam

1 Comment

Leave a reply

X
- Enter Your Location -
- or -